Problem with default metadata values [SOLVED]

When things don't work as they should.
Post Reply
qra
Posts: 46
Joined: Fri Oct 25, 2019 9:08 pm

Problem with default metadata values [SOLVED]

Post by qra »

Hello. The default value of metadata is ignored if adding metadata to an existing document using the Rest API or from a browser (image 1-4).
I think the metadata value is fill with the default value only when adding a document using the "Document upload wizard" (image 5).
If these are not bugs but intended actions, please let me know.

1.
meta1.png
meta1.png (48.71 KiB) Viewed 1653 times
2.
meta2.png
meta2.png (73.15 KiB) Viewed 1653 times
3.
meta3a.png
meta3a.png (40.79 KiB) Viewed 1653 times
4.
meta3.png
meta3.png (40.73 KiB) Viewed 1653 times
5.
meta4.png
meta4.png (40.18 KiB) Viewed 1653 times
User avatar
rosarior
Developer
Developer
Posts: 681
Joined: Tue Aug 21, 2018 3:28 am
Location: Puerto Rico
Contact:

Re: Problem with default metadata values

Post by rosarior »

Hi,

thanks for the report.

The fix for this has been committed and will be included in the next bug fix release (3.4.14).

https://gitlab.com/mayan-edms/mayan-edm ... cecb3e165b
LeslieTef
Posts: 1
Joined: Thu Nov 26, 2020 3:23 pm

как раскрутить интернет сайт

Post by LeslieTef »

раскрутить сайт ucoz https://seo-runs.com как раскрутить свой сайт
Post Reply