IndexInstanceNode.DoesNotExist again…

When things don't work as they should.
Post Reply
DrRSatzteil
Posts: 46
Joined: Mon Oct 26, 2020 11:38 pm

IndexInstanceNode.DoesNotExist again…

Post by DrRSatzteil »

I’m currently on Mayan 4.2.10 and I have a bazillion of logs like the following when I add documents to my instance. There are some other discussions here with similar problems but I did not find a report for exactly this problem:

Code: Select all

 app_1                     | [2022-09-26 17:39:48,844: ERROR/ForkPoolWorker-4580] Task mayan.apps.dynamic_search.tasks.task_index_related_instance_m2m[be1b3510-3e3b-420d-889d-0f5ecae93005] raised unexpected: DoesNotExist('IndexInstanceNode matching query does not exist.')
app_1                     | Traceback (most recent call last):
app_1                     |   File "/opt/mayan-edms/lib/python3.9/site-packages/celery/app/trace.py", line 450, in trace_task
app_1                     |     R = retval = fun(*args, **kwargs)
app_1                     |   File "/opt/mayan-edms/lib/python3.9/site-packages/celery/app/trace.py", line 731, in __protected_call__
app_1                     |     return self.run(*args, **kwargs)
app_1                     |   File "/opt/mayan-edms/lib/python3.9/site-packages/mayan/apps/dynamic_search/tasks.py", line 127, in task_index_related_instance_m2m
app_1                     |     instance = InstanceModel.objects.get(pk=instance_object_id)
app_1                     |   File "/opt/mayan-edms/lib/python3.9/site-packages/django/db/models/manager.py", line 85, in manager_method
app_1                     |     return getattr(self.get_queryset(), name)(*args, **kwargs)
app_1                     |   File "/opt/mayan-edms/lib/python3.9/site-packages/django/db/models/query.py", line 435, in get
app_1                     |     raise self.model.DoesNotExist(
app_1                     | mayan.apps.document_indexing.models.IndexInstanceNode.DoesNotExist: IndexInstanceNode matching query does not exist.
Does anyone has any idea what might be causing this? I did not encounter any problems with the actual functionality except that adding documents seems slow but this might be due to my hardware…
Post Reply