How to use for a VPS?

Questions, comments, discussions. Over time certain topics might be moved to their own category.
Post Reply
Nikkolas
Posts: 2
Joined: Thu Feb 11, 2021 7:22 pm

How to use for a VPS?

Post by Nikkolas »

Hi, I have tried to install mayan-edms in a vps, the installation was succesfull, but it's installed locally in the VPS, (I can see it with curl in the own VPS) but I can't see it in my local machine, how can I do it?
User avatar
rosarior
Developer
Developer
Posts: 624
Joined: Tue Aug 21, 2018 3:28 am
Location: Puerto Rico
Contact:

Re: How to use for a VPS?

Post by rosarior »

Hi,

Mayan is like any other web app in this regard. You will need to register a domain name and create a DNS entry that points to the IP address of your VPS in order to be able to access your installation from across the internet.
Nikkolas
Posts: 2
Joined: Thu Feb 11, 2021 7:22 pm

Re: How to use for a VPS?

Post by Nikkolas »

Hi, I have a domain, but the mayan is not working for public access, my website is only, just i don't know how to launch it for public in my domain, is there any guide?
Post Reply