Search found 100 matches

by michael
Mon May 03, 2021 12:39 pm
Forum: General topics
Topic: New relase v4.0 and live stream suggestion.
Replies: 2
Views: 52

Re: New relase v4.0 and live stream suggestion.

I like this idea!

I'll ping the rest of the team to see if they think so too and how soon we could do a livestream.

Cheers!
by michael
Mon May 03, 2021 12:37 pm
Forum: Issues or Errors
Topic: "get_intermediate_file() line 260 Error creating intermediate file "intermediate_file"; ."
Replies: 1
Views: 153

Re: "get_intermediate_file() line 260 Error creating intermediate file "intermediate_file"; ."

Hi, This is caused by a cache collision. This is a situation where the cache is full and starts evicting old content just as it is being used. Try increasing the size of the cache and reducing the load on your installation. For version 4.0 we have improved the cache eviction algorithm to take not ju...
by michael
Mon May 03, 2021 11:06 am
Forum: General topics
Topic: list of available entities for workflow state action conditions
Replies: 1
Views: 337

Re: list of available entities for workflow state action conditions

Hi, The reason the template does not work is because workflow_instance.document.tag is not single variable but a queryset (a collection). You have to filter the queryset. This is done by calling the filter method of the queryset and passing the property and value to look for. {% method workflow_inst...
by michael
Mon May 03, 2021 10:51 am
Forum: General topics
Topic: Automatic tagging
Replies: 2
Views: 37

Re: Automatic tagging

Hi, You are on the right track, the workflow was designed to this purpose. However this will require workflow actions that are not yet implemented. Due to access control restrictions, a workflow cannot create new tags on the fly, they need to be created beforehand by a user with the proper permissio...
by michael
Mon May 03, 2021 10:29 am
Forum: General topics
Topic: LDAP intregration
Replies: 2
Views: 79

Re: LDAP intregration

Hi, This will depend on your installation method. Check the following chapter for a more extensive explanation and example: https://docs.mayan-edms.com/chapters/se ... ings-files
by michael
Mon May 03, 2021 10:25 am
Forum: Issues or Errors
Topic: Searching for multiple tags does not return any results
Replies: 3
Views: 434

Re: Searching for multiple tags does not return any results

Howdy, We have come to understand this behavior and it is not a bug but a misinterpretation of how search works. When searching for tags, these are indexed by their label as text strings and not as individual objects. When searching for invoice heating , the search app will look for documents with l...
by michael
Wed Apr 21, 2021 12:34 pm
Forum: Issues or Errors
Topic: Error in performupgrade migration to 4.0rc1 (MySQL/MariaDB)
Replies: 3
Views: 127

Re: Error in performupgrade migration to 4.0rc1 (MySQL/MariaDB)

Thanks for the reporting. 4.0rc2 is being prepared for release and includes fixes for the migrations when using MySQL. https://gitlab.com/mayan-edms/mayan-edms/-/pipelines/289932189 Once the build pipeline is complete, the new image should be available at: docker pull registry.gitlab.com/mayan-edms/...
by michael
Sun Apr 18, 2021 8:09 am
Forum: Issues or Errors
Topic: Error launching workflow from another workflow [FIXED]
Replies: 1
Views: 81

Re: Error launching workflow from another workflow

Hello,

Thanks for the reporting. This is now fixed in version 3.5.8.

Cheers!
by michael
Sun Apr 18, 2021 7:23 am
Forum: Releases
Topic: Version 3.5.8
Replies: 0
Views: 94

Version 3.5.8

Released: April, 15 Status: Stable Please read the release notes before upgrading: https://docs.mayan-edms.com/releases/3.5.8.html Package locations Docker image available at: https://hub.docker.com/r/mayanedms/mayanedms Python packages available at: https://pypi.org/project/mayan-edms/3.5.8/ and in...
by michael
Wed Apr 14, 2021 5:31 am
Forum: Issues or Errors
Topic: Uploaded Documents Don't Get Added to Cabinets
Replies: 1
Views: 100

Re: Uploaded Documents Don't Get Added to Cabinets

Hi,

I was not able to recreate this issue with the latest stable 3.5.6 version. What version are you using and how are you deploying?